fbpx

Dream Week Nedir? Hayallerini Anılara Dönüştürmeye Hazır Mısın?

  • Home
  • Genel
  • Dream Week Nedir? Hayallerini Anılara Dönüştürmeye Hazır Mısın?
blank

blankDREAM WEEK NEDİR?

Dream week, AIESEC Türkiye tarafından 18-30 yaş arasındaki kişilerin hayallerini anılara dönüştürmek için yapılan bir indirim haftasıdır.

AIESEC ürünlerinin amacı gençlerin liderliğini geliştirmesi, dünyayı daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek, sosyal sorumluluk projeleriyle insanlara etki etmek, istihdamı arttırmak ve kültürel değişimi sağlamaktır.

Yurt dışına çıkmak istiyorsanız ve bunu sürekli erteliyorsanız danışmanlık ücretlerindeki indirimi kaçırmayıp hayallerinize bir adım atmaya ne dersiniz?

Global Volunteer ürünü ile 6-8 haftalığına yurt dışına çıkabilir ve hem insanlara etki edip hem de proje bitiminde uluslararası bir sertifika kazanabilirsiniz.

Global Talent/Teacher ürünü ile yurt dışında hayalinizdeki ülkede veya firmada staj yapma imkanı bulabilirsiniz. Gittiğiniz ülkede uzun dönemli staj ile  hem maaş alabilir hem de CV’nize uluslararası bir iş deneyimi ekleyebilirsiniz.

blank

DREAM WEEK NE ZAMAN?

Dream week indirimi 1-7 Mayıs tarihleri arasında geçerlidir.

DREAM WEEK’DEN NASIL FAYDALANABİLİRİM?

Yurt dışı programlarına 1-7 Mayıs arasında herhangi bir proje veya ülkeye eşlendiğiniz takdirde dream week indiriminden yararlanabilirsiniz.

DREAM WEEK İNDİRİMİ NE KADAR?

Danışmanlık ücretlerinde %30 indirim uygulanacaktır.

DREAM WEEK’DEN YARARLANMAK İÇİN HERHANGİ BİR ŞART VAR MI?

Hayır. Sadece kayıt bırakıp danışmanınız süze ulaştıktan sonra profiliniz ile uyuşam proje ve ülkeyi seçeceksiniz. Projeye başvuru yapıp 1-7 Mayıs tarihlerinde kabul alıp, tüm süreci tamamladığınızda danışmanlık ücretlerinde %30 indirimden faydalanabilirsiniz.

Hayallerini anılara dönüştürmek için bu fırsatı kaçırma… Senin Hayallerin, senin Geleceğin…

@Hayrunnisa Koyuncu

Share Article

Leave a reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TOP
blank
Sayfa yükleniyor...